Ons kantoor

Ons kantoor is in de jaren ’60 begonnen door notaris Dirk Beens, destijds nog aan de andere kant van het Torenplein en de kerk. Zijn opvolgers waren Chris van Benten en Dirk Carel van Stempvoort. Na hun pensioneringen kwamen de heer Schurings en later de heer Noordermeer. Sinds 2009 ben ik verbonden aan het kantoor, benoemd door de koningin tot notaris op 2 februari 2010 en destijds nog kantoorhoudende onder de naam Veldhuizen Beens van de Castel notarissen. Ruim een jaar zijn wij werkzaam geweest onder de naam Nationale Notaris Barneveld. Thans heten wij Braun Notaris Barneveld.

De medewerkers en de locatie zijn al jaren ongewijzigd: Torenplein 3, 3772 CX Barneveld net als het telefoonnummer: 0342-405300.

U kunt ons mailen op het volgende e-mail adres: info@braunnotarisbarneveld.nl

Wij hebben een dorpskantoor met kwaliteit in de dienstverlening, wij zijn er trots op dat wij voor iedereen toegankelijk zijn en u kunnen adviseren op ieder niveau. Van de oude dame die met aandacht haar testament wil maken tot de ondernemer die wil herstructureren met splitsingen, aandelenoverdrachten of fusies, alle kennis is aanwezig. Dit is uit de beoordeling van de KNB (ook op deze site) herkent waarop wij zeer trots zijn.

Alle akten vanaf notaris Beens tot heden zitten in één van de 17 kluizen welke op ons kantoor staan. Uw akten zijn te allen tijden door ons in te zien en aan te passen waar nodig.

Wij bieden u rechtszekerheid en hebben daarbij oog voor uw wensen en de fiscale mogelijkheden.

Graag tot ziens op ons kantoor!

Namens Braun Notaris Barneveld,

Ingeborg Braun

0342-405313
i.braun@braunnotarisbarneveld.nl