CORONA UPDATE

Ons kantoor is op werkdagen geopend.

In verband met de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Braun Notaris Barneveld besloten een aantal maatregelen te treffen:

  1. Besprekingen doen wij op 1,5 meter afstand op kantoor, maar ook graag telefonisch of per video bellen.
  2. Voor veel rechtshandelingen bestaat de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Indien u volgens de wet niet op kantoor hoeft te komen voor de ondertekening  en dit bij volmacht kan heeft dit in verband met de veiligheid van onze clienten en ons personeel onze voorkeur.
  3. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek dat niet op afspraak is. U kunt dagelijks met ons een afspraak maken.
  4. Wanneer u last hebt van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen

Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

Wij treffen deze maatregelen met het oog op uw en onze gezondheid.

Wij hebben een dorpskantoor met kwaliteit in de dienstverlening, wij zijn er trots op dat wij voor iedereen toegankelijk zijn en u kunnen adviseren op ieder niveau. Van de oude dame die met aandacht haar testament wil maken tot de ondernemer die wil herstructureren met splitsingen, aandelenoverdrachten of fusies, alle kennis is aanwezig. Dit is uit de beoordeling van de KNB (ook op deze site) herkend waarop wij zeer trots zijn.

Alle akten vanaf notaris Beens tot heden zitten in één van de 18 kluizen welke op ons kantoor staan. Uw akten zijn te allen tijde door ons in te zien en aan te passen waar nodig.

Wij bieden u rechtszekerheid en hebben daarbij oog voor uw wensen en de fiscale mogelijkheden.

Graag tot ziens op ons kantoor!

Namens Braun Notaris Barneveld,

Ingeborg Braun

0342-405313
i.braun@braunnotarisbarneveld.nl